mandag 16. mai 2011

Fantastisk ferie

Dagen etter Sanna og Chris dro tilbake til Australia, kom en annen eks-kollega fra Cairns til Tulemben i Bali - Arek. Etter halvannen dag med dykking, noen drinker, "catching up" og kulturelle innslag i form av tradisjonell balinesisk dans, dro vi fra dykking i Tulamben til byfasiliteter og ape-park i Ubud, lenger sør i Bali.
Kulturelt innslag i form av tradisjonell dans i dradisjonelle drakter.


Dykking i Bali må sies å ha vært fantastisk! Vi har sett så mye jeg aldri har sett tidligere; Mola Mola(eller sun fish), pygmé sjøhest, elektriske muslinger, moreneåler i leopardmønster.... :) :) At ikke alle dykker, er uforståelig for meg! ;)

Ubud er den kulturelle hovedstaden i Bali og har dermed alle byfasiliteter man kan ønske seg, deriblant en park full av aper. Man kan kjøpe bananer ved inngangen for å mate apene, og det nytter ikke å gjemme unna godsakene for apene har en luktesans narkotikahunder bare kan drømme om! De hoppa opp på rygger og skuldre, åpna sekker og gravde i lommer - det var om å gjøre å ikke ha løse verdisaker slengende løs, med andre ord. ;)

Det var mye monkey-business i Ubud. Alatair syntes det var moro å leke med apene, men jeg var noe mer skeptisk og holdt en god meters avstand til enhver tid... ;)

Nå er vi atter en gang tilbake i Bangkok, og her blir vi til den 19. mai. Da bærer det til Norge og reisen er over for denne gang. :) I samme slengen ønsker jeg alle nordmenn en riktig god 17.mai-feiring! Håper den feires med vind i håret, ketchup på skjorta, is på kjolen og skjærende hornmusikk! :) Neste år er jeg der og vifter flagget sammen med dere! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar