torsdag 5. november 2009

Cape Tribulation

Daintree Rainforest er den eldste regnskogen i verden, og vi tilbragte tre dager der. Det var kritthvite strender og lyseblått vann. Meget idyllisk, men hvistnok fullt av "Stingers" -gjennomsiktige maneter som gir deg uutholdelig smerte! Jeg bada allikevel, og klarte å styre unna småjævlene. Jammen flaks! :)
Vi deltok på en nattvandring i håp om å finne noen eksotiske dyr, men så bare to frosker, to små reptiler og en fugl. Dagen etterpå så imidlertig Anine og Cathrine en diger edderkopp i bagasjerommet på bilen! Vi deltok også på eksotisk fruktsmaking, vi fikk smake på ti ulike frukter jeg aldri hadde hørt om og de aller fleste var gode. Glenn følte seg litt avmaskulinert av å tilbringe en halv dag på fruktsmaking med tre jenter når han heller kunne drikki øl i baren. ;) Høydepunktet på turen var Jungle Surfing, en rutsjebane i regnskogen der vi hang i vaiere opptil 23 meter over bakken og hadde god utsikt over trærne. Det ga noen skikkelig kick å sveve fritt over verden!!
Nå er vi tilbake i Cairns, på samme hostell som sist. I skrivende stund er Anine og Cathrine utpå byen med noen tyskere, mens jeg og Glenn viste unormalt stor viljestyrke og takket nei pga dykkerkurset i morra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar