tirsdag 21. desember 2010

Ferie på ferie

Mens vi venter på passet til Alastair, har vi nå vært fire dager i Chiangmai - nord i Thailand. Det var en flott by og ikke så travel som Bangkok. Vi brukte dagene til sightseeing (av templer først og fremst, det er jo et tempel for hvert gatehjørne her), kokkekurs og slentring i gatene.
Kokkekurset var artig! Vi dro først på markedet for å kjøpe inn råvarer, bare det var en opplevelse! Vi lagde så seks retter hver og vi spiste rettene fortløpende, så vi var stappmette av ulike karri-retter, stekt ris, sursøte sauser, supper og desserter.
Først måtte vi vaske, skrelle, kutte og forberede råvarne, så måtte vi steke herlighetene før vi kunne momse det i oss. *nam, nam*


Det var deilig å komme ut av storbyen, men nå er vi tilbake i hovedstaden. Her blir vi bare én natt for i morgen drar vi videre. Vi skal prøve å få bussbilletter til Koh Tao - øya Alastair jobba på for et år siden.

Alastair ved inngangen av Doi Suthep - det største tempelet i Chiangmai.

Vi har forresten fått ny jobb - i Jordan! Lønna er ikke særlig å skryte av, men tanken på å jobbe i Jordan var for fristende til å si nei til, så nå blir det Midt-Østen på oss to. :) Planen er at vi skal reise litt rundt i Jordan og landene i omegn mens vi jobber der nede. Jeg gleder meg stort!
Og til alle dere der hjemme: GOD JUL!!! Jeg tenker masse på dere her i varme og klamme Thailand. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar