mandag 13. desember 2010

Venter i Bangkok

Vi reiste fra Koh Phi Phi etter en høylydt og lang avskjedsfest. Det var trist å dra fra kollegaene, men jeg trivdes ikke nok på øya til å bli der en hel sesong. På en måte var jeg litt skuffet over meg selv, for jeg vil ikke være en som gir opp, men på den andre siden så reiser jeg ikke rundt i verden for å mistrives i en jobb.
Så nå er vi i Bangkok. Alastair venter på et nytt pass, for hans gamle har ikke flere sider til stempler igjen og vi vet ikke riktig hvor vi skal ta veien etter dette. Vi må uansett bli i Thailand til Alastair får passet sitt tilbake, kanskje vi drar ut til en av øyene i området (som turister denne gangen! Hehe.)

Mens vi sitter her i Bangkok, må jeg innrømme at julefølelsen kommer snikende og munnen går i vann med tanke på juleribbe, medisterkaker, riskrem og poteter i brun saus. Rundt om på reise får jeg alltid høre at Norge er et fantastisk land, men har utrolig kjedelig mat. Det får så være, men denne "kjedelige" maten er nå ufattelig god da!! :) Juletrær, julesanger, snø..... *drømme, drømme* Jeg har kanskje klart å overtale Alastair til at vi feirer jul i Norge neste år.

Vel, i forrige blogg lovte jeg dere noen bilder fra turen min til The Similans, så her er et knippe:


To Manta rokker, en hvilende Leopardhai og en godt kamuflert Skorpionfisk.


En giftig, men flott Løvefisk, en Morish Idol på et nattdykk og en av verdens farligste slanger; Banded Seasnake.

Feather Stars er faktisk dyr..

1 kommentar:

  1. Flotte bilder :)

    Fin plass... men om en ikkje trives med jobben, så er mok det beste å reise videre.

    Eg gleder meg til juleribbe og snø,
    men det skal bli godt å reise ned igjen til varmen etter nyttår :)

    SvarSlett