fredag 14. januar 2011

Lady boys

De er vakre. De er grasiøse. De er veltrente. De er glamourøse. De er Thailandske lady boys.

Det finnes utallige historier om vestlige gutter på ferie i Thailand som sjekker opp ei flott dame i en bar, tar henne med hjem og får en overraskelse når kjolen kommer av. Ikke at det burde komme som en såå stor overraskelse, da Thailand er kjent for sine lady boys og én ting er iallefall sikkert; hvis dama ser for god ut til å være sann, så er hun (han) antagelig det. For disse «jentene» er fantastisk flotte! Ingen jente i verden kan få en sånn sprettrompe eller lår, ikke om de så trener hver eneste dag og kun drikker gulrotjuice! Det er jo urettferdig da, at de mest sexy «jentene» her i Thailand er gutter! :)

Her på Koh Tao går det et drag show hver kveld der åtte-ti «jenter» synger (les: mimer til kjente sanger) og danser i full cabaret stil i et par timer – det er veldig artig og innimellom dansinga gjør de narr av både seg selv og publikum. Vi måtte jo gå og se! Alastair var skeptisk i begynnelsen, men jammen synes han ikke det var artig han også! :)


Lady boys har romper og lår som autentiske jenter bare kan drømme om, men er ikke redd for å gjøre narr av seg selv. Alastair fant seg en personlig favoritt... ;)

Siste kvelden vi var på Koh Tao, inviterte en av Alastairs kompiser oss på grilling og øl hjemme hos seg, og stemningen ble god. Jeg skjønner godt at Alastair forelska seg i øya første gang han var her, for dette er et flott sted! Ikke bare øya i seg selv, men først og fremst menneskene som bor her; de er så imøtekommende og hyggelige alle sammen og jeg må innrømme at jeg kommer til å savne Koh Tao jeg også.


Bilde 1: Grilling og øl siste kvelden
Bilde 2: Cafe Buddha der jeg jobbet

Nå er vi igjen tilbake i Bangkok for å hente passet til Alastair. Det kom til Bangkok for et par dager siden og det var på hengende håret, for i kveld går flyet til Jordan. Vi gleder oss veldig til å komme dit ned; det er så annerledes og eksotisk (håper og tror jeg). Spennende!! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar