torsdag 19. november 2009

Mye moro for penger også.

Bare det beste i livet er gratis, men det finnes jaggu mye moro å få for penger også! Det har de siste dagene bevist til det fulle!
Mandag var det ut på revet igjen. Anine og Cathrine snorkla, mens jeg og Glenn dykka. Jeg har nå et tosifret antall dykk på The Great Barrier Reef! :) Jeg blir mer og mer fascinert av dykking og det er selvfølgelig mer moro jo dypere det er. Det er så mange små dyr der nede som jeg ikke la merke til i begynnelsen, da "Nemo-fisk" og andre akvariefisk var mest spennende. Mine nye favoritter er små dyr, Nudibranch, som sitter fast i korallene.
Tirsdag hadde vi grilling, både av kropp og biff, på The Lagoon. Aldri dårlig som en avslapningsdag. ;)
Onsdag var det Bungy Jump - strikkhopping. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å hoppe, men da de tre andre hylte om hvor fantastisk det var, så måtte jeg også... Og det var virkelig fantastisk og det ga et skikkelig adrenalinkick å hoppe rett ut i 50 meter fritt fall!! Makan!
Torsdag, dro vi til Tully for å rafte i regnskogen. Siden regntiden ikke har begynt for fullt enda, var det ikke så mye vann og dermed ikke så mange "skumle" bølger som kunne velte båten eller få folk til å falle ut. Vi fikk allikevel kjørt oss noen steder og vi hadde det mye moro! Vi hadde en knall guide, Shawn, som gjorde turen ekstra morsom! :) På kvelden dro vi på restaurant og spiste kenguru, emu, krokodille og barramundi. Slo på stortromma gitt! :)
Som dere skjønner, så har visakortet fått både gnagsår og brannmerker! Usj.., men moro har det vært! :) Nå er det meste av tingene på Must-do-lista gjort, så nå regner jeg med at den noe overdådige pengebruken roer seg. Kanskje vi til og med får en jobb etterhvert?? Det hadde vært artig å se den andre siden av et Working Holiday visum... :p

1 kommentar:

  1. Stilig :)

    Måtte slå opp på disse smådyrene, fargerike :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nudibranch

    Visakortene deres er vel smeltet helt ned nå ;-)

    SvarSlett