søndag 14. mars 2010

Hei og hå

Endelig kommer det et nytt innlegg på bloggen. Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut innlegget før jeg dro til sjøs, men jeg rakk det ikke. Turen har vært humpete, omtrent 30 knop hele veien, men et samarbeidsvillig og hyggelig crew gjorde turen bra allikevel. :)
Nå har jeg begynt på mitt Diver Master kurs. :) Det kommer til å ta en stund, for jeg har ikke anledning til å dykke så mye som vanlige Diver Master Kandidater, men jeg skal gjennomføre det. Dagene framover kommer dermed til å gå med til lesing, oppgaveløsing, karttegning og førstehjelpsplaner. He, he, rart å være tilbake på "skolebenken", i den grad man kan kalle The Great Barrier Reef en skolebenk... ;)


Anine bor på Northern Greenhouse, der vi bodde den første tiden vi var i Cairns. Hun har søkt på mange jobber, men foreløpig har hun ikke fått noe napp.. Pengesekken hennes begynner å minke, så det er begrenset med aktiviteter hun kan finne på. Håper hun får seg en jobb snart, men det er en uheldig tid å søke jobb på. Det er ikke høysesong for turister enda og de turistene som er her handler ikke nok. Vel, jeg krysser fingre og tær for at hun får et positivt svar fra noen snart. :)

Jeg har bestemt meg å for å voulenteer for Mike Ball i april. Mike Ball er et meget fasjonabelt dykkeselskap som tar rike mennesker ut til tuppen av The Great Barrier Reef. Det er mye lenger nord enn der jeg dykker så det er større fisker der - blant annet store haier og hvaler. Jeg skal jobbe gratis der i to uker fra 8-22 april - skrubbe panner, vaske doer, re senger osv mot å få to gratis dykk per dag. :) Gleder meg masse til det!! :) Sjekk ut http://www.mikeball.com.

Jeg har kjøpt og betalt billett til Rock Werchter festivalen i Belgia begynnelsen av juli, jeg vender nesa mot Norge etter det. Har planer om å delta på Vikingmarkedet i Gudvangen i midten av juli også, må jo få med meg norsk sommer! :)

Som dere skjønner, begynner det å forme seg et lite mønster av framtidsplaner her i gården, he, he. ;)
Bilde 1: Søstrene Szikszay på utestedet Rattle 'n Hum i Cairns.
Bilde 2: Anine laga hjemmelagde kjøttkaker til Alastair og meg :)
Bilde 3: Grilling hjemme med romkammerater; Sanna og Alastair.
Bilde 4: Kollegaer på stampuben; The Green Ant. Jeff, Chris og Lindsay.
Bilde 5: Alastair på The Green Ant.
Bilde 6: Meg på jobb.
Bilde 7: Middag i solnedgang på The Great Barrier Reef.

1 kommentar:

  1. Rock Werchter, ser ut som en spennende festival det.
    Skal du begynne å lære opp nye dykkerspirer når du får Diver Master sertifikatet??

    SvarSlett