søndag 25. oktober 2009

Great Ocean Road

I dag morres dro jeg og Glenn til flyplassen for å hente leiebilen som vi skal kjøre opp til Cairns. Prisen som sto på nettet viste seg å bli dobbelt så dyr etter forsikringer og enveisavgifter var betalt. Det blei allikevel ingen upris, men; Europcar har mange skjulte kostnader, så er det sagt!
Vi henta de to andre på hostellet og tok farvel med Melbourne (for denne gang?) Det var ikke mye å se på veien før vi kom til Great Ocean Road, bortsett fra en koalabjørn som hadde forvilla seg ut på veien. På Great Ocean Road var det derimot mye flott havutsikt å se og vi tok mange bilder. Det blåste en del og det var litt gufsent, men det var ekstremt flott å se bølgene slå mot de stupbratte klippene med sola i bakgrunnen! Det var kilometervis med naturlige kunstverk langs veien!!
I natt var vi på et lite hostell i en liten by ved navn Worrnambool, vi drar videre til Adeleide i dag. Nå sitter vi på McDonalds for der har de kaffe og gratis trådløst nett. ;) Vi tilbakela omtrent 43 mil i går på drøyt 7 timer, vi rushet dermed ikke gjennom, men tok oss god tid til det vi ønsket. Planen er å gjøre det samme i dag. Foreløpig går det bra med oss fire, selv om vitsene begynner å bli noe tørre og humoren er mer eller mindre på lavmål. Mon tro hvordan det blir etter noen hundre mil i bil? For dumt er det forresten å baksnakke noen i en blogg??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar