onsdag 21. oktober 2009

SUULTEEN!

Etter snaue to døgn med idealisme og billig yogurtfrukt til frokost var det nok! Det går jo ikke an å overleve på det der. Ikke før har vi kommet ned fra spisesalen før sulten knurrer i magen og gulvet begynner å gynge. :/ Resultatet blei at vi invaderte den første italienske restauranten vi fant i Little Italy og brukte $100 (ca 500 kr) på en pizza/pastalunsj... Shit happens. ;)

I dag tok vi gratis turistbuss til Little Italy (hvor resten av ukesbudsjettet forsvant...) og gikk en god runde rundt i Melbournes flotte bygninger og parker. Så hoppet vi på en gratis turisttrikk til Victoria Harbour og gikk derfra og hjem til hostellet. Vi har med andre ord sett en del av Melbourne i dag og selve bykjernen er ganske liten og kompakt så det er relativt lett å få oversikt. (For de andre vel og merke. Jeg eier jo ikke retningsans, så jeg aner aldri hvor jeg er..)


Fra venstre, øverst
Bilde 1: Anine i Carlton Gardens Park. Bilde 2: Glenn ved Victoria Harbour. Bilde 3: Cathrine i Carlton Gardens Park. Bilde 4: Linseluns i Melbourne. Bilde 5: Anine og Cathrine på rom nt 516. Bilde 6: 228 Flinders Lane, vi bor i femte etg til venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar