tirsdag 29. desember 2009

Nyttårsblogg

Nok en arbeidstur er over og jeg har en og en halv dag fri før neste tur. Jeg synes fortsatt det er helt utrolig at jeg jobber på en dykkerbåt! Smiler hele tiden jeg! :) Jeg hadde et fantastisk nattdykk denne turen. Vi svømte forbi en hule for å se etter kjempeskilpadden, Brian, men han var ikke der så vi svømte videre. Plutselig kjente jeg at jeg kom borti noe med venstre arm, jeg snudde meg og stirra rett på Brian som svømte ved siden av/innpå meg!! Fra hode til hals er han vel 120-130 cm, kanskje mer, og skallet er minst 60-70 cm bredt.WOW, det er skilpadda si det! :) Det er veldig spennende å dykke om natta for man ser ikke stort før man er nesten oppå det og mange av dyrene kommer snikende ut om natta. Som for eksempel store rock lobsters som er opptil en halv meter uten følehorn (eller hva man nå kaller det som hummeren har på hodet..) Jeg fikk til fem dykk denne turen og er meget fornøyd med det!!

Jeg har fått en del nye venner fra Pro Dive, alle er veldig hyggelige, hjelpsomme og inkluderende og jeg føler meg vel sammen med dem. Det får meg til å glede meg til hver dag på jobben, selv om det inkluderer å stå opp 05.15. Det er bare gutter som jobber på båten, så det blir mye guttehumor og guttesnakk på jobb. Det kunne fort blitt "Helene og gutta", men de har bestemt seg for å kalle meg Helga. ;) På fritiden er jeg Helene, men så fort jeg setter mine bein på båten er jeg Helga. Sånn er det bare. ;)

Jeg flytter fra Greenhouse den 14. januar. Da flytter jeg inn med Chris og hans svenske kjæreste, Sanna, og Goose. Både Cris og Goose er dykkerinstruktører på båten, Chris var faktisk min og Glenns dykekrinstruktør. Det skal bli godt å få et sted jeg kan slenge meg på sofaen etter jobb. Jeg trodde ikke jeg skulle savne sofa så mye, jeg tok det for gitt hjemme, men du dæven så godt det var å sitte-ligge i sofaen med beina på bordet! :) Jeg har fått god kontakt med både Sanna og Ashley, kjæresten til Tristan, en av skipperne på båten. Det er så deilig å få noen jentevenner som jeg kan tilbringene fridagene sammen med.

Anine kommer fra Brisbane i kveld, jeg gleder meg stort til det!! Hun blir med på båten på min neste tur, jeee! :) Kanskje hun kan ta jobben til den kokken som fikk fyken?? ;) Hun nevnte noe om å komme tilbake til Cairns. Nå skal hun være her til 4. januar i første omgang, så får vi se hva som skjer etter det. Det er jammen nyttårsaften i morra, gitt. He, he, jeg klarer ikke helt å følge med, skjønner jeg. Vi tar vel noen drinker på hostellet, muligens vi drar til mitt nye bosted for noen drinker, før vi går ned til Esplanaden for å se på fyrverkeri. Det kan ikke bli en sein kveld på meg i og med at jeg skal jobbe 1. januar.

Takk for innlegget i Anines hjørne, Anine. Jeg regner med at våre lesere ble henrykt!

GODT NYTTÅR TIL ALLE!! :)

1 kommentar: