søndag 18. oktober 2009

Endelig framme

Det er ikke mye som er like godt som en dusj etter 30 timer på reisefot, hvorav 27 av dem er på et fly! Da spiller det ingen rolle at det er seks dusjer på rad og rekke og mugg på veggen! :)
Vi var trøtte og litt utenom oss selv da vi møttes på Gardermoen klokka 06.00 i dag tidlig. Trøbbelet begynte allerede i innsjekk da Cathrines visum til Australia ikke var registrert på Gardermoen! Heldigvis var det bare litt skriveproblemer som hadde vært årsaken og vi kom gjennom alle fire.
Første stopp var München. Der var vi et par timer og jeg fikk friska opp tysken min, så nå er den flytende igjen. ;) Seks timer, noen minutters soving, to filmer og en hjemmelaget lasagne senere var vi i Abu Dhabi i De Arabiske Emirater (eller: De Emigrerte Pirater, som Anine sier...) Der hadde vi en time før neste fly gikk, og tiden brukte vi på å være på Facebook. :) Neste overgang varte i 13 timer. Puh, det er lenge, men From Russia With Love og selveste 007-Connery hjalp. Dessuten har jeg visst et stooort sovehjerte i følge Glenn, som måtte skvise seg forbi meg flere ganger. Vel framme i Melbourne var vi klare for Den Store Sjekken. Vi ble nemlig fortalt på flyet at Australia var veldig strenge med hvem og hva de slapp inn i landet sitt. Pliktoppfyllende sverget vi på tro og ære at vi verken hadde med oss mat, tobakk eller planter inn i landet, mens Glenn fordelte snusen sin rundt på oss andre så ikke vekten skulle overskride det tillatte kvantum. Da vi endelig plukket opp bagasjen vår, kom det en liten dame med en enda mindre hund og ba oss la hunden lukte på sekkene våre. Lille Hund sniffet bare så vidt på sekken til Glenn, Anine og meg, men den la hodet oppå sekken til Cathrine! "Do you have food in there?" spurte Lille Dame. "Yes", sa Cathrine. "Say what it is", sa Lille Dame, men Cathrine åpnet sekken sin for å lete etter maten, som faktisk var en liten boks Pringles. "No, say it", sa Lille Dame, mens Cathrine letet febrisk. "SAY IT!" Endelig fikk Cathrine opp boksen og Lille Dame gikk videre. Jammen flaks. :)
Vi tok en taxi til Greenhouse Backpacker og her er vi nå på et relativt stort rom med fem senger. Vi er bare fire, så vi lurer på om det kommer en femtemann etterhvert.. ;)
Nå er Glenn og Cathrine ute for å finne litt mat til oss, men klokken er 00.30, så vi får se hva de kommer tilbake med. Kanskje de 30 cm rottene som bor i bakgården?? :)

2 kommentarer:

 1. Moro moro! Så bra at dere kom vel frem. Jeg håper Oz tar godt vare på dere!

  Snakkes snart!

  Anne

  SvarSlett
 2. Så gøy :-)
  Kos dere masse, og skriv mye på bloggen :-)
  Klems

  SvarSlett